Життя прекрасне

Життя прекрасне, дивовижне,
А ми- керманичі у нім,
Воно не є, як мур, нездвижне…
І те, що маєм, бережім.

Життя прекрасне, неповторне,
І різна кожна-кожна мить.
До себе дуже воно горне,
Струна його щораз дзвенить.

Життя прекрасне, неозоре,
Дає можливість розквітать.
Воно бурхливе, наче море,
На хвилях любить нас гойдать.

Життя прекрасне, блискавичне,
І пролітає, мов стріла.
Воно, як скарб, воно – величне,
Й дає усім по два крила.

Життя прекрасне, загадкове,
Розгадок часом не дає,
Не сіє золоті підкови,
Але надію все дає.

Життя прекрасне, мелодійне,
Звучить у ньому кожна мить.
Воно буває й чародійне.
Його не можна не любить!

Життя прекрасне, наче казка,
Воно веде у небуття.
Буває в чомусь і підказка.
На те воно і є життя.

25.03.2020 р.


Рецензии