150. Нiчого вiчного нема на землi...

Нічого вічного немає на землі,
Усе минає !
Після хорошого й погане щось буває,
Після поганого й хороше щось буде
І так аж поки наш Спаситель знов прийде!

Це просто чути Його кроки над землею,
Бо прийде скоро Він за паствою Своєю
І всім нагадує, що каятись вже час,
Через події Бог звертається до нас.

Бо ж не усі хотіли слухать Його Слово,
То може люди хоч тепер прийдуть до Бога.
О друзі, кайтесь, бо як смерть прийде до вас,
То буде ваш останній день, останній час !

Відкрийте Біблію, там заповіді Божі,
Ісход двадцятий прочитати кожен може,
Матфєя теж, 24 розділ там,
Надію дасть вам 90 ще псалом.

На всі питання відповісти Бог вам може,
Якщо відкриєте сьогодні слово Боже!

       25. 03. 2920.


Рецензии