Де приземлилися Ми

Де приземлилися Ми
Там вже Уже та Ще й досі
В ледь відчутних порухах зими
Тремтить тіло в хатньому льосі
Я живу там де Лебедя знак
Ознака значима чисто для себе
Там присняться сни нові
Там стогнатимуть історій прокастинації
Мої сили відродяться
Ми знову маєм познайомитися

Заочно, Я сам Тебе знайшов
Хотів би шанувати – але не схотіла
В цей час десь Квітка сиротіла
Бажаючи позбутися меду
Дала понюхати й втекла
«Чого ти мені не дав, як Я тобі не давала?»

2020-02-29


Рецензии