Початок творення новим

Подумать лиш! — це півень
про аж строгий час
і я бовван — про строгу вічність...
це посадили всіх —
в квартири як в ридвани
їх зрять безодні — й калейдоскопічність!
Цікаво — є негордий гість?
й чиєму серцю відповість?

24.03.2020,
карантин в світі


Рецензии