Ганне Комар
Ёсць традыцыі, звычкі, et cetera –
І віншаваць з народзінамі
Прасцей, чым схадзіць да ветра.
Але калі ты паэта
Ашчаслівіць хоць на хвіліну
Маеш патрэбу – гэта
Складаней, чым рыць у гліне.
Таму не варта марудзіць –
Не заўважыш як пасталееш :) –
Словы ірвуць мне грудзі,
Хоць і важна ўсё гэта, але
Маё пажаданне – простае,
Акрамя, там, натхнення ды роста…
Каб дні наступныя ўсе былі
Лепей за тыя, што ўжо прайшлі!
21.03.2020
Свидетельство о публикации №120032400388