Nordmann-Wales. Вэлш
sharply в полночь
приводнился
в протоку чордную
в - pro-lеждъ лесовъ
сырь , хлад , лишайники ,
капь , темень .. . - умудрился !
- Якут ?
- Башкир ! А - что еще ?
Лес пихтово-реликтов - молча
убивает
да , мухоморит - - отт & до
Next morning should me
get in touch
- To whom ?
- I dont know
( she said they would supply u
with exact maps of the .. . adjecent the facilities
- A thousand - abt miles , oh-how to say - the kilometers - ?
- Enough , to bullshit listening . Расстрел .
Свидетельство о публикации №120032410123