Якби ви, очи, бачили що купували...

Якби ви очі бачили що купували-
Куди дивились ви- скажіть мені?
Ви з глузду з'їхали коли Альону вибирали?
Навіщо покохали ви її?

Ви очі з дубу рухнули-куди ж ви це дивились?
Вона ж кохає іншого і в неї є малюк!
Ох очі, очі, ви мої-ну як ви помилились-
Альони не існує! Це-омана! Це-є глюк!

Ох очі ви мої, ви оченята-
Вона красива, дуже гарна й молода!
І в неї є машина, чоловік і хата-
А в мене-тільки сива борода!

На що ж мене ви, очі, загубили?
Навіщо покохали ви її?
Ох, що ж ви очі з серцем наробили?
Ну як, скажіть мені, тепер забуть її?

( извините за мой украинский--я ж пока под Украиной в Донбассе-
 само получилось)


Рецензии