Серцю...

*   *   *

                Бог-Слову присвячується

Серцю потрібен лиш Христос!!
Із рибарів і митарів —
азарт й терпіння!
розжарення! й — терпіння...
бо камінь — темнії хотіння


і Бог — синів собі з каміння
вийма...
азарт! й тер-рпіння!
розжарення! й — терпіння!..
а ранок?
              і яке світіння?
хай в води упадає
                листів стос...


а схід?
а світло серцю! — ! —
лиш один Христос!!!

22.03.2020,
сила Хреста і 40 мучеників — севастійських


Рецензии