Цивлзацявд

*   *   *


Цивілізація від Бога відповзла
смрадна стала
хто сказав?
сам дух поезії сказав


Так, є дійсна (суща) Мати!!!
є словесність!
багнуть теж від неї відповзати.
Італьянці
хочуть
бачення-і-мислення (!)
міняти (!!)
(й — звички!!)
а я — голий
мені нікуди і відповзати й наповзати,
чисто — й звично...
дух поезії сказав —
Україна вже перемогла*


подивись-но в очі: я не зав
нічим не завідуючий...
голому — то й
дух поезії сказав!..


Я є дійсний —
відповзли від мене
(є Христос Огненний! — й я огненний...)
втрапили до духів! — сутньо безіменних!
киші мільярдерчиків без Пастуха... без мене...
втрапно, киевлянчик, — в
із Небес огненне шило —
що всіх мільярдерчиків в калі
прошило!
вас не зворушило
дух поезії —
сказав...

22.03.2020,
сила Хреста і 40 мучеників — севастійських
*  в 2015 році на презентації книги
розповів невелику правду цю...
( є там відео, спецслужби знають)


Рецензии