Гордiсть Укра ни

Він хоче припинити цю війну. І всупереч всьому її припинить. Ми довіряємо сьогодні Президенту одному. Чиє ім'я величне - Володимир. Він об'єднав всю Україну і весь світ, Щоб стало краще жити знов на Батьківщині. Прес-конференція, вечірній брифінг чи візит. У закордоння, де йому радіють нині. Він був у Харкові всього три дні тому. Але всі харків'яни були так щасливі. Наш Володимир - молодий, вродливий, і йому На сто відсотків вдасться досягти знов миру. У мене мрія є: зробити з Президентом селфі, Бо я пишаюсь ним, і він один такий. Зеленський Володимир має добре серце, Яке сьогодні б'ється в унісон із людством всім.               
09.11.2019


Рецензии