Як земля пахне родять зор вел...

*   *   *


                Трійці Пресвятій присвячується


Як земля пахне
родять зорі велії


в блискавках криючись
творити це не
           говорити


і Вибух —
Бог: закрити* двері
                келії


й День Бога — двері келії
                відкриті!

19.03.2020

* - тут не фізичні, що зачиняються,
тут особливість,
що сталась: «Страшно впасти в руки Бога Живого!»


Рецензии