А ми 03 ми Гiпократовi мужi

(опівніч вересня 15-го, година ночі рівно)

Година ночі, темно за вікном…
Все тихо навкруги, всі сплять
Міцним солодким мирним сном.
Лиш десь вогні ще мерехтять.

А ми “03” – бригади порятунку –
Вартуємо над містом за життя.
Щомиті ми зі смертю в поцілунку
Витягуєм когось із небуття.

Нам не до сну, хоч і немає сили,
Щодуху мчим, рятуємо людей.
Із нами Бог, ми посланці від миру,
Щоб не було сю ніч у нас смертей!

Ми лікарі, ми Гіпократові мужі,
У битві з недугом за кожен шрам,
До ранку за покликанням душі
Здоровий сон охороняєм вам!

Розпочато 15.09.06 о 1:00, закінчено 17.09.06 о 4:00


Рецензии