Янголи рейсу 737

Янголи, що повернулись додому. Сум, сльози і біль на обличчі Землі. МАУ скорбить, як і вся Україна. Вони були кращі, такі молоді. Квіти, лампадки та розпач у серці. Літак збили навмисно, щоб забрати життя. І це не помилка, це було так злісно. Всім тим, хто зробив це, нема каяття. 19 січня. Скорбота у серці. Трагедія ця світового масштабу. Як жаль всіх загиблих, їх родичів, друзів. Для усіх небайдужих це болісна драма. Сьогодні уся Україна єдина. І рана на серці невиліковна. Я співчуваю близьким всіх загиблих. Запалимо свічку. Скорбить вся країна.               
19.01.2020


Рецензии