Давай серцями дорожити!

Ще літні дні, ще світить сонце,
Ще вітер хмари розганя.
Пустують діти за віконцем,
І квіти душу звеселя.

Осінні дні настануть згодом,
І пташки в вирій полетять,
Опаде листя. Непогода
І холод стануть панувать.

Так і в серцях людських буває,
Що літо в осінь перейде:
В душі вогонь вже не палає,
А мляво гасне й в зиму йде.

То ж поки тепло, поки літо,
Буяє зелень, все цвіте,
Давай відношенням радіти,
Давай серцями дорожити
І почуття всі берегти.

29.08.2006 о 20:40


Рецензии