Прах и безмолвие...

ПРАХ И БЕЗМОЛВИЕ,
ПРАХ И ПУСТОТА.
ТЁМНЫМИ ВОЛНАМИ
БОЛИ ЧИСТОТА...

ОСТРЫМИ БРИТВАМИ
ДУШУ ПОПЕРЁК...
В НЕБО МОЛИТВАМИ
ОТ ДУШИ УПРЁК!

ЗЛЫМИ СТРАНИЦАМИ
ВЕЧНЫЕ СТИХИ,
ЧЁРНЫМИ ПТИЦАМИ
СВЯТОСТИ ГРЕХИ...

ПРАХ И ЗАБВЕНИЕ,
ПРАХ И ТИШИНА...
КАК ВДОХНОВЕНИЕ
МЁРТВАЯ ЛУНА.


Рецензии