Народу забороняеться чхати!

-"Куме,скажи,а чому це
туалетний папир так
скуповують7"
-"Та шо,шо?Один чхнув,
а трое обисрались..."

"Увага! Перши и явни
симптоми короновирусу:

1.Спати так хочеться,
"звездець" як...
2.Постийне бажання
витирати дупу,навить
коли не срав..."

Юмор из "Одноклассников


Украинський народ мае
в голови клепки:
Скуповують не тильки
туалетний папир,а й
прищепки...
Правда,люди часто
згадуть про якусь
"матир",
Але таки носи
прищепляють:щоб не
чхати...


Рецензии