Де Ваша ж нка?..

*   *   *


               Та кожна дружина —
               велика чи не велика —
               єдино справжній паспорт чоловіка*. — І.Ш.



Де Ваша жінка?
Чи і її, і вслід їй —
до маржинки?


Хто вкаже на
свою жінку?
Чи вам небесні приходять зажинки?
(Аж ось яка жінка!!)


Чи вона ходить під
Небом
і Небо їй йде
без спочинку...
Ось який Піст християнський!
Бог через вірус — весь світ!
й на кожну жінку!


Ось яка радість...
чи всі в паніці плачуть?
а як любов — вже на першому місці?
і свою неповторну (небесну) —
                як вперше побачать...
Південь! З дахів «Оду радості» —
вкотре співають!
води очистились,
повітря — очистилось!
дружин своїх — бачать!
Дух тільки знає
любов одна знає —
надалі чи буде інакше!..

17.03.2020,
ранок,
свято прп Герасима Йорданського
(котрий найвеликіший, з левом)

*а як ти не виховав її,
не наладив радіотелескопа,
то... в вас говоритиме що? Himlishe?..


Рецензии