Намик Фарзалиев. Рубаи
Ослу неведом сладкий вкус халвы,
Его удел - репей, пучок травы...
И хотя сам он форменный осёл,
Ослами всех считает он, увы.
***
Ламраз гьинай чида гьалвадин дадар?
Къалгъан тlуьн я адан кьисметдин кьадар.
Чеб лам я ам, кьиле затlни авачир-
Вичи амма масадбур ламрай кьада.
Намик Фарзалиев.
Свидетельство о публикации №120031708949