Того не жаль...

А ти все шукаєш притулку, дурненький!
То в чарці то в жінці то в чорній землі
А в серці твоїм плаче Божая Ненька,
Бо справи твої і думки твої злі.

А я посміхаюсь. Ти ж бачиш. Дивись ще!
Від посмішки тої не втішно?
Пробач.

Сховай її в пам'ять.
Туди, на горище,
Під стріхою волі...

Не бійся невдач.

То може й недобре,
Що не відгукнемся
Відлунням кохання...

Та й байдуже. Ні?

Такі безпритульні-чужі зостаємся
І того не жаль ні тобі ні мені.


Рецензии