Iадика ювца гуйренца

Шера биъ тайпара цIенлуш
Хаоттамаш хувцалуш да.
Ший аргIанца теркаш йодаш,
Вай сатийсса гуйра я.

Кхаьча кхораш, Iажаш, бIараш,
Гаьнаш тIара легаш да.
Уж лохьадарца сакъердалуш, 
Хьувзаш кагий бераш да.

Ди тIехьа чIоагIлуш я цун шелал
Дийнаташ цох удаш да.
Кастта, гучадоахаш денал,
Шийла Iа хьаоттаргда.

Матенаькъан Илез


Рецензии