Гiийртар хьо, са дегах овла хотта

Ма аха сона тIехьа, ма аха.
Со волча лазар, бала, гIайгIа да.
Саготон кхашка гIолла хьо ма текха,
Цига, хьа бIаргех лешача хих хинна Iам ба.

Ма лела сона тIехьа, ма лела.
Хье йолча укхаза, хьо Iе.
Веза Iа, хьайна улув ваккха кхывар лаха.
Сога дог ца доахаш хьо те.

Ма ала, аз хьайна бала баьб, ма ала.
Са бехк боацаш да, хьо гIортар сох хьахьарча.
Нагахаьа Далла хьалхашка бехке со вале, хьаала.
Хьожаргва со, Iеле из дIатакха.

Май, 2004.
Матенаькъан Илез


Рецензии