Хорошо видит только сердце говорил Сент Екзюпери
Найголовнішого очима не побачиш
Антуан Сент _ Екзюпері
Не бігти більше в зАкутки душі,
Не трепотІти зОйком по чеснОтам!
ЗіпрІв словник любові в чорній млі,
Не має місця лагідним щедрОтам.
І зачаЇвся за спиною ржавий цвях!
Гострійший гОлки зрАдою шпигАє!
Здавалось би брехні приходить крах,
Але вона у ластощАх ширЯє!
За розрахунком вимогИ прості.
Лише ходи по шаховій дощИці!
Бажання плинуть пристрасні, пусті...
І то є гра без жОдної спіднИці?
То _ роковий і немічний двобій!
То _ таїна до сьомої печатки!
То_ він сьогодні лицар твоїх мрій,
А завтра грає в дУрника і впрятки!
Не бігти більше в зАкутки душі!
Не трепотІти зОйком по чеснОтам!
А краще бачити далекі миражі,
І вірити воистину клейнОдам!
2020
Свидетельство о публикации №120031600283