Жёлтая, как солнце твоя гербера
Лиш красномовно жевріє гербера,
Все решта навкруги мовчить...
Це вже мабУть ,настала нова ера
Стосунків,та чомусь життя не вчить,
Не дозволяти вторгненню за межі-
Чужому...
випадковому...і знов...
Той самий хід,коліна майже в кров
І потрапляєш у німе безмежжя...
А десь за ним , живе твоя-любов...
Руся Ялинська
Свидетельство о публикации №120031507759
Може воно поруч? Це твое, твое козання...
Гарний вiрш!
Сергей Казаков 2 29.03.2020 21:00 Заявить о нарушении