Ось так i залишився Андрiй на свiй щасливий

Кінець без надій!..

"Закурганную" свою он выпил за курганом чарку.
А уж лучше бы первак на большаке!
Ведь она-то оказалась с польской "Старкой"
У "шляхетної панночці" в руке!..


Рецензии