Повна ложка весни

Бірюзова весна народилася в синьому морі.
Погойдалась на хвилях,  аж море почало палать.
Заплела свої коси густі та іскристо-прозорі,
Й поспішила на берег по ложці себе роздавать.

Наділяла усіх просто так, безкорисно і щиро,
Бо щаслива була і духмяна,як дні весняні.
І неслася чимдуж, бо у вітру позичила крила.
Частувала усіх. Найсолодше дісталось мені.


Рецензии