Чи весна
В обличчя городЯн та в перехід.
І посіває снігом ніби сИтом,
Лишаючи без сподівань і втіх.
Як схожа на розпусту чашка кави,
Що бовтає блискучий маникюр,
І поглядом забарвленним на лаві
Прилип тюльпан знесилений від пудр.
Ще вчора натягнула тільки майку,
Кудрявий чуб розвіяв сумнів зим....
Сьогодні чути по асфальтах лайку,
І кУдриться за платтям чорний дим....
Розрюмзана весна кидає вітром,
В обличчя городЯн та в перехід,
І посіває снігом ніби сИтом,
НатякАючи спокусливо на флірт?
2020
Свидетельство о публикации №120031406966
Сергей Лутков 14.03.2020 19:23 Заявить о нарушении