Кхеллачоа текъам бар

ХIара денна, дийнахьа пхезза
Текъам бе боагIа кхеллачоа.
Терконца ийла  елаш массаза,
Йой вай Iамал е йоагIачоа.

Нагахьа, тешар нийса хуле
Даькъала вахар хьа хургда.
Хьа дег чу хьо кхеллар хуле,
Iел-тIий маьрша хьа хургда.

Матенаькъан Илез!


Рецензии