Наьнага

Ер дуне къегадеш
Моажа малх хьеж.
Баьде бийса сийрдайоахаш
Лир доага бутт чухьеж!

Са вахар сийрдадеш
Хьо сога хьеж!
Са хIара гIа дуIанца дагарбеш,
Хьо сигала урагIа хьеж.

Хьай сийрдача уйлашца
Дехаш дикадар тхона.
Ер дуне хозадаьд 1а,
Са хьамсара нана.

Матенаькъан Илез


Рецензии