Саг

Хьайга кхаьча дика
Нахага кхачар дезаш хьо вале.
ТIабоагIача кхерамах,
Уж лорабеш хьо вале.
Наха юкъе машар беш,
Дикадар де яхаш хьо вале.
ТIаккх-м, ала мегаргда хьох,
Визза даькъала саг ва.

Матенаькъан Илез


Рецензии