ГIалгIай меттал

Сай кертаца уйла
ГIалгIай меттал ю аз.
Нахага моаршал а
ГIалгIай меттал хоатт аз.

Безачарга хаттар а
ГIалгIай меттал ду аз.
Ена бийса даькъала а
ГIалгIай меттал ювц аз.

Матенаькъан Илез


Рецензии