ТАСС уполномочен заявить -
* * * * * * * * * * * *
а тамте
там...
їм би й
тамтам...
* * * * * * * * * * * *
час сліз, здається,
добіг їх крові;
то теж най ллється!
з, навстріч, любові!!
й стіка по грунту
з покор без гніву:
й не буде ж бунту!!
й не вийдуть з хліву!!!
рабу — на волю?
з худоб щоб — в люди??
а біса ж — вмолю???
а біс там — всюди...
* * * * * * * * * * * *
загадочне,
загадочне...
гад жене
загажене...
Свидетельство о публикации №120031403472