Мотт бахьан

Мотт бахьан адам хийрдоал!
Из бахьан адам хотта а лу.
Цхьаволчо лебу мотт,
Оттадеш шийла дохк.
 
Цунца гучадоал цун эхь,
Эздел, сий, денал!
Цо нахага лоархIийт ший юхь,
Нагахьа керто йой уйла.
 
Хьаькъал долчо уйла ю.
Цунца доаккх цо ший сий.
Наха юкъе машар бу.
Кура лелаю цо ший кий.

Матенаькъан Илез


Рецензии