Дагадоха

Iайх къинош дича,
Дехкевалар дагадоха!
Хье торонах хьалвикъача,
Къе нах, дага боха!
Хье торо екъа ваьлча,
Къематден хаттар дагадоха!
Хье хIама даа хайча,
Мецавар, дагавоха!
Хьайна харцо тIаеча,
Сих мале!
Са тоха!
Сих ма ле хьо,
Диц ма де Iа,
Даьла хьайца волга!

Матенаькъан Илез!


Рецензии