Поклич же мене за собою

Поклич же мене за собою
У місто де тільки любов.
В житті все так стало до болю
І стигне в моїх жилах кров.

І крила мої вже ослабли
І птахом не зможу злетіть,
А хмари висоти закрили
Сльоза за сльозою тремтить.

Від суму так часто не спиться
Темніє лише навкруги.
А вітер шумить і все злиться
Любові зрива пелюстки.

Візьми же мене ти з собою
В країну де гріє любов,
Де квітне навколо красою,
Зігріє й мою в серці кров.

02/14/2017


Рецензии
Красивое стихотворение, похоже на песню. Крылья ослабли, сердце огорчено, но Творец поднимает в небо. С уважением.

Ольга Волга Абросимова-Буш   08.04.2021 08:22     Заявить о нарушении