Це я...
Я вірю в те, що Ти все можеш.
Звільни з гріхів Тебе чекаю,
Бо знаю Ти усіх прощаєш.
Прощаєш Ти, і не згадаєш
Мої провини забуваєш,
Бо співчуття і жалю маєш
Своїм промінням зігріваєш.
Мешкаю я, як за кордоном-
Не рідний дім, душа в полоні.
Держи мене в Своїх долонях,
Звільни мене бо я в недолі.
Це я. До Тебе йду, о Боже.
Нас розлучить ніхто не зможе,
В Тобі життя, Ти Всемогутній,
Ти з Сином й Духом в нас присутній.
3/13/2017
Свидетельство о публикации №120031306709