Уйлаш товсар

Сибата хоза вар аьле,
Сагаца хьоашал ма тасса.
Табувха гIирс, товш бар аьле,
Хьай дега уйлаш цунгахьа ма товса.

Дег тIе сийрда, къаьга яле,
Наьха хьашташ кхоачашдеш из вале,
Таккха-м мегаргья Iа сагагахь,
Уйлаш хац сона, хьай безам а тасса.

Матенаькъан Илез


Рецензии