ЯГ1ДКА
Ювілейне вітанння невісточці Оленці
Знову ягідка жадана,
Мила, ніжна і бажана,
Життю вдячна, своїй долі,
Небу, сонцю, вільній волі,
Щастям всім назустріч сяє,
Любить, пестить і кохає.
Хай так буде скрізь й завжди –
Повниться з роси й води!
12.03. 2020 р., Київ
Свидетельство о публикации №120031204926