Побажання Молодятам

Ось рік пройшов, як відбулось весілля,
Де молодята - пара янголят.
Дай Боже їм в житті кохання зілля,
Здоров'я та в кишеню грошенят!

Нехай завжди їм посміхнеться доля!
Дарує радість, щастя та Любов!
Нехай на то завжди Господня воля -
Щоб років сто були щасливі вдвох!


Нові вірші (але книгу Моя Украинська поезія можна придбати на Амазоні (https://www.amazon.com/-/e/B081VG22XF ). Книга присв'ячена сучасній Україні а також, безумовно, коханню. Книга наповнена повітрям подій в Україні останнього часу.


Рецензии
файный вирш, Олэг

Андрей Данилишин   28.12.2020 01:14     Заявить о нарушении