Табе сягоння 80...
I ўбачым адразу бясконцасць.
А нолiк? Яго мы на цёрку.
Прабачыць Гасподзь гэту вольнасць.
Хай будзе бясконцым каханне,
Хай радуюць жонка i дзецi.
Хай будзе бясконцым прызнанне,
Што ты самы лепшы на свеце!
Свидетельство о публикации №120031002806
Ия Кветко 21.03.2020 21:19 Заявить о нарушении