Слово
Що слово може ранить,
Навіть вбити.
Коли людина мучиться,
Страждає,
Тільки слово їй тоді допомагає...
Коли кохає дуже,
Як спочатку,
Слово ласкає, ніжить, надихає...
Ти відродив мене останнім словом,
Я -- Жадана,
Я -- птиця Фенікс, як тобі казала.
Свидетельство о публикации №120031001740