Псалом 58. Ра на. Одкровення

    Псалом 58. Раїна. Одкровення


               Слову, що через Нього все сталося,
               з любов’ю присвячується


        Весно! заходь —
        тут суще золото —
        в кому Господь!


Ви мене не вивернете з Церкви.
Плавні ваші тут життя-концерти,
й лихоманки в бісів, й мракобісся...
біси з вас сміються —
я сміюся з бісів!

Є Христос, і Церква,— й Україна буде!!
як є правда — й правда буде в людях,
правда з Києва — піде в усюди
й виплавить усе лице для світу...
ви «з комуністичним всі привітом»
з інфантильним — теж «привітом»
з сталіно-диявольським привітом!!
з вас усіх і шкірок вистачило б здерти —
вбачили б
яка в мені Любов — і Церква!!!
Це Христос!
є Україна вже без смерти:
ви нас не відхилите від Церкви!!
Ока в вас нема
гряде руїна
є в мені однім Раїна!
не уб’єте й тут навіки Україну!!!
Це — Христос і Україна.

08.03.2020, з причастям,
свято першого і другого
знайдення глави Іоана Предтечі!


Рецензии