Пристигащият утре влак

Стоиш на перона.
В 12 нощта.
Няква кокона
ти маха с ръка.

Някой подсвирква.
Какво от това?
Влакът не идва.
Няма тъга.

Всеки ден
ти
го чакаш. 
От толкоз лета.

Утре ще дойде.
Знаеш това.

Знаеш това.


Рецензии