Анатолий Мохорев Сон медведя на белорусском языке
«Вясёлыя малюнкі»
Гляджу я за сталом.
Зіма. Ляцяць сняжынкі,
Спіць мішка моцным сном.
Цяпло яму ў бярлогу,
Глядзіць салодкі сон,
Як рой пчаліны з мёдам
На чай узяў прыйшоў.
Сон медведя
«Весёлые картинки»
Смотрю я за столом.
Зима. Летят снежинки
Под снегом Мишкин дом.
Он спит в своей берлоге
И смотрит сладкий сон,
Как рой пчелиный с мёдом
На чай к нему пришёл.
Свидетельство о публикации №120030806328