Х ба др бниц в Богов??

      Хіба є дрібниці в Богові??


Любов Твоя зблизилась!..
І!
Я не хочу спати!
Варто ввібрати пронизливість —
І світ оправдати!


Любові руку подвигнув! —
звільнив, Боже, комашку,
бо і я людина:
бачу — лежить на спині
повітря чіпляє лапками…


Відчиняю я серце! —
      є Бог мій,
відчиняю вікно —
             і — весна!..

Самарянин я? та так — за вікно нечутно
                виллялось…
Також я снив   в зимових снах…

07.03.2020


Рецензии