В д земл перш гор лки...

     Захоплення


                Найнезбагненнішій Марії Діві
                присвячується


Від землі
перші горілки —
б’ють фіолетом —
             і тільки!!


Чисто!!
           Й зів’яли б —
           гримаси.
Ще зЕмлі серцем не
                мацані.

07.03.2020


Рецензии