Приличное international ъ

 О тиц Гор ъ
смотрит
 в прошлое(Pastъ )  и сразу  же  -  into the Future

 -  Глаза-eyes ,  уши-ears
 ни разъедутся , ни  разорвутся - ?

   А когда Ты
стрелял сигареттку  calling mine  nickname  -  Ote-tsch
- То конешдно послал Тебя  -  издвини , самому мало

 Вот , так
пообщался с "Отцом-Ъ "
  на Веерной улитце

 - Приходи , уж потом
 да ни
   овечкой-заблудшей

 Ежель , ни помнишь
pro Dundee
  when it had to guess like as blinded
 You re very far had been surprised
 ( Такого-то не ж-дала  ,   а-га    )
- What ?

 -  From childhood they call me why  - 0teц
 what's wrong it is - going with me  ? -  And do not hesitate reporting us any suspicious persons or strange maneuvering down Underground
- Язейkэ - so You advised me collecting  children und leave the house - ?
- Before you should give call to Mommy   
.. .
  -  Reached Number        ?
 


Рецензии