Тихi хокку
в небі слів безліч…
всім світам є початок…
а мені – тиша
****
Продавцями часу
- горобці на прОводі
!гамір дитинства!……
*****
Сіють цвіркуни
на небі дзвінкі зорі....
зріє безсоння
****
«Хто ти, ким був, що
в вічностях відшукував?»:
друг тисне руку....
***
Шепіт жінок стих,
мушля та берег думки
тоншають...
зникли....
Свидетельство о публикации №120030500971