Жиллэр исэ

Телэчэдэн язгы жиллэр исэ.
Гел тарта туган якка.
Эйлэнеп кайтырмын тосле.
Ходай бирса бу атна.

Мишэдэ бозлар ачылыр.
Челтер челтер инеш аккач.
Сагынулар бик ачыдыр.
Туган якка озак кайтмагач.

Кунелем рэхэтлэнэ сыман
Туган якка кайтырга жиенсам.
Тулган шатлыкларны,бэхетемне.
Бер туганнарым белэн  булсэм

     Кайтып килэм,кайтып килэм.
     Туган якка тизгенэ.
     Ничек сагынганымны белэм.
     Инде бер узем генэ
     Инде бер узем генэ

Туганнарым исэн сау каршы алсалар.
Кунелдэге боз эри.
Кайгыларым таралып китэдэ.
Тагын нэрсэ кирэк ди.


Рецензии