Iде зi мною пiд дощем маленький хлопчик...

Іде зі мною під дощем
маленький хлопчик з парасолем.
І, як завжди, іде поволі
за мною дідівський мій щем.

Усі моря ми обійдем,
хоча я добре знаю – хлопчик
пройтись по всіх калюжах хоче,
і сердце проситься: «Хай йде?..».

Та я – вимогливий дідусь:
така одвічна діда доля –
віддать онуку парасоля,
а до калюж – не йди, боюсь...


Рецензии