Я тебе спiваю... Пiсня про пiсню
Можливо, ніколи не взнаєш,
а може, й не маєш знати –
я хочу тебе співати,
я потай тебе співаю.
Приспів:
На світі слів таких немає.
Немає нот таких на світі.
А пісня – є, як промінь світла.
І я весь час тебе співаю...
2.
Співаю тебе – як славень,
як блюз, як червону руту.
Не знав, що так може бути,
що маю на пісню право.
Приспів:
На світі слів таких немає.
Немає нот таких на світі.
А пісня – є, як промінь світла.
І я завжди тебе співаю...
3.
І, що дивовижно, звісно,
і що дивовижно справді –
лиш я тільки маю право
на цю дивовижну пісню.
Приспів:
На світі слів таких немає.
Немає нот таких на світі.
А пісня – є, як промінь світла.
І я весь час тебе співаю...
Я – співаю... Я – співаю...
Я – весь час тебе співаю...
Я – завжди тебе співаю...
Ти завжди в мені лунаєш...
Я – співаю... Я – співаю...
Я – співаю...
Я слів не придумав навіть...
Пам-пам-пам...
Свидетельство о публикации №120030502116